Techniek

Snel een offerte?

Onze specialist komt bij u lang voor een vrijblijvende offerte. 

Bouwmeesters bv heeft jarenlange ervaring met het transformeren van panden. Onze aanpak is gericht op het behoud van de historische waarde en karakter van het pand. Dat terwijl we altijd werken aan het realiseren van een duurzame en praktische transformatie.

Vakmensen

Onze loodgieters en elektriciens zijn vakmensen met jarenlange ervaring en staan altijd klaar om u te helpen met al uw installatie problemen. Wij werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat uw project soepel verloopt en om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Elektricien

Elektriciteit is vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons leven. Voor alle elektriciteit in- en rond het huis, is de basis een goede elektrotechnische installatie. Bouwmeesters Techniek ontwerpt, berekent, tekent, en het begeleidt de aanbesteding van allerlei elektrotechnische installaties.

" Als one-stop shop voor het ontwikkelen van vastgoed verdienen we ons geld met slimme constructies, zowel in de bouw als in onze dienstverlening. Alles om onze opdrachtgevers te ontzorgen in het uitbouwen van hun vastgoedplannen. Uitdagingen zijn daarbij niks anders dan gaten in de markt. Want waar onze klanten obstakels zien, zien wij kansen om service te verlenen en onze niches nog verder uit te bouwen... "

Bouwmeesters