Senior Werkvoorbereider

Fulltime o.b.v. 40 uur

Ben jij een ervaren en gedreven werkvoorbereider in de bouwsector, met minimaal 5 jaar ervaring? Heb je een passie voor het plannen en organiseren van bouwprojecten en wil je deel uitmaken van een jong en dynamisch team? Dan is dit jouw kans om bij Bouwmeesters Amsterdam aan de slag te gaan!

Bouwmeesters Amsterdam is een snelgroeiend bouwbedrijf met een sterke focus op hoogwaardige projecten in de regio Amsterdam. Onze projecten variëren van nieuwbouw tot renovatie en van woningbouw tot utiliteitsbouw. Wij zijn op zoek naar een Senior Werkvoorbereider die ons team komt versterken en een cruciale rol zal spelen in het succesvol afronden van onze projecten.

Functieomschrijving:

Als Senior Werkvoorbereider bij Bouwmeesters Amsterdam ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, coördineren en plannen van bouwprojecten van begin tot eind. Je zult werken in een jong en gedreven team en rapporteert aan de Projectleider. Jouw taken en verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

Functie-eisen:

Om in aanmerking te komen voor de functie van Senior Werkvoorbereider bij Bouwmeesters Amsterdam, vragen wij het volgende:

Wat bieden wij:

Bouwmeesters Amsterdam biedt een dynamische werkomgeving waarin je de kans krijgt om te groeien en je carrière verder te ontwikkelen. Wij bieden:

Sollicitatie Senior Werkvoorbereiding

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als Senior Werkvoorbereider bij Bouwmeesters? Solliciteer dan direct!