Senior Projectleider Duurzaamheid

Fulltime o.b.v. 40 uur

Over Bouwmeesters:

Bouwmeesters Amsterdam is een toonaangevend advies- en projectmanagementbureau dat zich richt op het verduurzamen van woningen, VvE’s (Verenigingen van Eigenaren), en kantoren in de regio Groot Amsterdam. We zijn gepassioneerd door duurzaamheid en streven ernaar om de gebouwde omgeving milieuvriendelijker te maken en bij te dragen aan een duurzame toekomst. Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Senior Projectleider Duurzaamheid met een sterke affiniteit voor duurzaamheid.

Functieomschrijving:

Als Senior Projectleider Duurzaamheid bij Bouwmeesters Amsterdam ben je verantwoordelijk voor het leiden en coördineren van projecten gericht op het verduurzamen van woningen, VvE’s en kantoren. Je speelt een cruciale rol in het realiseren van duurzaamheidsdoelstellingen en het bevorderen van energie-efficiëntie in de gebouwde omgeving. Je zult werken aan diverse projecten, variërend in omvang en complexiteit.

Taken en verantwoordelijkheden:

Profiel van de kandidaat:

Wat bieden wij:

Bouwmeesters Amsterdam biedt een uitdagende en inspirerende werkomgeving waarin je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan duurzaamheidsinitiatieven in de regio Groot Amsterdam. We bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder opleidingsmogelijkheden en flexibele werktijden.

Heb jij de passie en expertise om duurzaamheidsprojecten tot een succes te maken? Wil je meewerken aan een groenere toekomst in de bouwsector? Solliciteer dan vandaag nog en word een sleutelfiguur in de missie van Bouwmeesters Amsterdam.

Sollicitatie Senior Projectleider Duurzaamheid

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als Senior Projectleider Duurzaamheid bij Bouwmeesters? Solliciteer dan direct!