Mutatie & Renovatie

Bouwmeesters bv is de partner voor alle soorten renovatie. Wij gaan samen rond de tafel om uw ideale (ver)bouwplannen te realiseren. Het resultaat? Een huis dat weer volledig aansluit op uw woonwensen en kwaliteitseisen. Daarnaast is het een prettige bijkomstigheid dat de waarde van een woning stijgt na een renovatie.

Bouwmeesters mutatie

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om huurwoningen in topconditie te houden, zodat u ze snel en tegen de optimale prijs kunt verhuren. Bouwmeesters helpt u dan ook graag bij het opfrissen van uw verhuurde woningen, dit kan van een schilderbeurt tot volledige renovatie zijn. 

Bouwmeesters renovatie

Wij geloven dat wij een volledige renovatie meedenken met de klant erg belangrijk is. Wij hebben veel ervaring opgebouwd met renovaties in regio groot Amsterdam. Wij kunnen u al in de eerste fase van een renovatie begeleiden zodat u er zeker van bent dat u het maximale uit de renovatie haalt, dit kan op duurzaamheidsvlak zijn maar ook het besparen van kosten. 

Bouwmeesters Realiseert​

Met onze vaste partners kunnen wij uw (ver)bouw plannen snel realiseren. Gezamenlijk inventariseren wij uw wensen en behoeften, tot een definitief ontwerp rond is. Wij denken graag met u mee en houden van uitdagende projecten; alles kan.

Bouwmeesters inventariseert

Renovatie van binnenstedelijk vastgoed in Noord-Holland is onze specialiteit. Dit doen wij niet alleen voor particulieren, maar ook voor beleggers. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van het realiseren van uw renovatieplannen.