Bouwmeesters voor BOG

Noord-Holland  |  Zuid-Holland  |  Utrecht  |  Flevoland

We positioneren onszelf als de one-stop shop voor het ontwikkelen van vastgoed. Van zakelijk tot particulier gefinancierde projecten: we bouwen, we plannen, we kruipen in de huid van onze opdrachtgevers, we denken zoals zij denken en spreken hun taal. Omdat we elke stap van het bouwproces met onze klanten in- en uitademen, weten we feilloos waar hun behoeften liggen. Omdat onze klantenkring erg uiteenloopt geven wij graag een overzicht van wat Bouwmeesters voor wie uitvoert.

Bouwmeesters accommodeert

De behoefte aan zorgwoningen in Nederland neemt toe vanwege de toenemende vergrijzing van de bevolking. Volgens de prognoses van het Centraal Bureau voor de Statistiek zal het aantal mensen dat 65 jaar of ouder is in Nederland tussen 2018 en 2040 met ruim 35% toenemen. Dit betekent dat er steeds meer oudere mensen geaccommodeerd moeten worden. Zorgwoningen zijn speciaal ontworpen om deze behoeften te accommoderen en ouderen in staat te stellen zelfstandig te blijven wonen. Ze zijn vaak voorzien van gemeenschappelijke ruimtes, zoals een eetkamer en een zitkamer, en bieden ook professionele zorg op aanvraag.

Bouwmeesters vangt op

In Nederland is er steeds meer behoefte aan tijdelijke huisvesting, voor verschillende doelgroepen. Bijvoorbeeld voor mensen die tijdelijk geen andere woonruimte hebben, zoals vluchtelingen of daklozen. Maar ook voor mensen die tijdelijk werken op een bepaalde locatie, zoals werknemers in de bouw of in de olie- en gasindustrie. Wij kunnen uw (kantoor)pand samen met onze partners herbestemmen en verbouwen naar tijdelijke woonruimtes.

Bouwmeesters verwelkomt

Wij hebben veel ervaring in onderhoud en verbouwingen voor hotels en horecagelegenheden. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om uw pand in topconditie te houden, zodat u zich kunt richten op wat telt: het verwelkomen van uw gasten en het bieden van de beste service. Ons team van ervaren professionals heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en verbouwingen voor horecagelegenheden. Ook hebben we ervaring met het transformeren van woning naar logiesfunctie of restaurant.

“Wij zijn goed in bouwen en ‘bruggen bouwen’ tussen mogelijkheden, medewerkers, klanten en oplossingen”