Allround timmerman
service & dagelijks onderhoud

Fulltime o.b.v. 40 uur

Functieomschrijving:

Onze afdeling Service & Dagelijks Onderhoud is verantwoordelijk voor onderhouds- en herstelwerkzaamheden voor diverse opdrachtgevers. Je zult voornamelijk bonnenwerk uitvoeren, waarbij je met een goed uitgeruste bedrijfswagen op pad gaat voor kleine reparaties en onderhoudstaken. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, aangezien je vaak werkt in bewoonde omgevingen.

Als allround timmerman draag je de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van je werkzaamheden. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee en je wordt voortdurend gestimuleerd om passende oplossingen te vinden. Je bent een veelzijdige vakman in klein onderhoud en hebt de flexibiliteit om meldingen adequaat op te lossen.

Taken en verantwoordelijkheid:

Functie eisen:

Wat bieden wij:

We hebben niet alleen verwachtingen van jou; we begrijpen dat jij ook verwachtingen hebt van ons! Naast diverse groei- en ontwikkelingsmogelijkheden bieden wij het volgende:

Functie allround timmerman

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als Allround timmerman bij Bouwmeesters? Solliciteer dan direct!